Vertrektijden Airport Gran Canaria

Als jouw vakantie op Gran Canaria is afgelopen en je weer terug naar huis gaat, dan moet je op de hoogte zijn van de vertrektijden Airport Gran Canaria. Dat is in de eerst plaats natuurlijk zeer belangrijk om te weten voor jou zodat je op tijd aanwezig kan zijn. Het is ook goed om te weten hoe laat jouw vlucht teruggaat om door te geven aan bijvoorbeeld mensen die jou komen ophalen in Nederland of met het oog op de planning van de rest van de reis naar huis in Nederland. Maak je bijvoorbeeld gebruik van het openbaar vervoer en kom je laat aan op Schiphol, dan is het goed om te weten dat er nog treinen rijden naar de plek waar je heen wilt.

 

Op het eiland

Voordat de terugreis begint moet je natuurlijk weten hoe laat jouw vlucht vertrekt naar Nederland. Houdt er rekening mee dat er een uur tijdsverschil tussen Gran Canaria en Nederland zit. Het is in Nederland namelijk een uur later en dat geldt zowel in de zomer als ook in de winter. Tel daarom bij vertrektijden Airport Gran Canaria één uur op voor het tijdsverschil tussen beide landen en vervolgens de tijd die je kwijt bent aan de reis. Met het vliegtuig duurt de reis vanaf Gran Canaria naar Nederland ongeveer 4 uur en 45 minuten als er geen gebruik wordt gemaakt van een tussenstop in bijvoorbeeld Madrid of Lissabon. Houdt er ook altijd rekening mee dat je vertraging kunt oplopen op het vliegveld of tijdens de vlucht.

 

Airport Gran Canaria vertrektijden weten voor het vertrek

Het is goed om duidelijk te hebben welke vertrektijden er worden gehanteerd op het vliegveld met het oog op een aantal zaken. Je moet altijd op tijd aanwezig zijn om in te checken voor de vlucht, bagage in te leveren en om aan boord te kunnen gaan. Zorg er dan ook voor dat je hebt uitgezocht hoe lang je moet reizen naar het vliegveld en welke zaken er nog geregeld moeten worden. Check op tijd uit bij de accommodatie waar je verblijft en zorg dat je over geschikt vervoer beschikt. Maak je gebruik van openbaar vervoer, kijk van tevoren dan naar de verschillende vertrektijden zodat je ruim op tijd aanwezig kunt zijn.

 

Goed om te weten

Verder is het belangrijk om de Airport Gran Canaria vertrektijden duidelijk te hebben als je op het eiland gebruik hebt gemaakt van een huurauto. Het kan zijn dat er bij het inleveren van het voertuig nog administratieve zaken op orde gemaakt moeten worden en dat de auto nog geïnspecteerd moet worden. Zorg er dan ook voor dat je op de hoogte bent van deze zaken en vraag hiernaar bij het afhalen van de auto aan het begin van de vakantie. Als het verhuurbedrijf niet aan het vliegveld van Gran Canaria gelegen is, houdt er dan ook rekening mee dat je nog naar het vliegveld toe moet reizen nadat je de auto hebt weggebracht. Vlieg je laat, dan is de kans groot dat je ook laat in Nederland aankomt en dat er weinig tot geen openbaar vervoer meer rijdt.