Aankomsttijden vliegveld Gran Canaria

Op vakantie gaan naar de Canarische eilanden met het vliegtuig dan is het goed om de aankomsttijden vliegveld Gran Canaria en die van de andere eilanden te weten. Welke aankomsttijden belangrijk zijn voor jou zijn natuurlijk afhankelijk van het vliegveld waar je naar toe vliegt. In tegenstelling tot een vlucht naar een luchthaven aan het vasteland van Spanje ben je naar Gran Canaria een stuk langer onderweg. Vanuit Nederland duurt een vlucht dan ook ongeveer 4,5 uur, afhankelijk van waar vandaan je vertrekt. Het is goed om voor vertrekt voor jezelf duidelijkheid te hebben wat de Aankomsttijden Airport Gran Canaria zijn. Dit kan handig zijn om verschillende redenen.

 

Waarom moet je de aankomsttijden weten?

Omdat de vlucht naar het vliegveld van Gran Canaria meerdere uren duurt, is het verstandig om de aankomsttijden te weten. Dit kan van belang zijn voor het inchecken in een hotel, het huren van een auto of voor het gebruik van openbaar vervoer om op de plaats van bestemming aan te komen. Als je later op de dag vliegt, dan is de kans groot dat je laat in de avond aankomt. Als je dan bijvoorbeeld nog met het openbaar vervoer naar de andere kant van het eiland moet reizen kan dat betekenen dat je erg lang onderweg bent of dat je lang moet wachten op openbaar vervoer. Zorg daarom dat je voor vertrek uit Nederland meerdere zaken duidelijk hebt voor jezelf.

 

Voorbereiding

Zoek uit hoe lang de vlucht zou duren als je zonder vertraging zou vliegen. Hou in de voorbereidingen ook rekening met mogelijke vertragingen in Nederland, tijdens de vlucht en als je land op het vliegveld. Ben je van plan om gebruik te maken van het lokale openbaar vervoer, onderzoek dan wat de mogelijkheden zijn en wat de vertrektijden van het openbaar vervoer ter plekke zijn. Wil je gebruik maken van een huurauto en heb je vooraf een reservering gedaan, kijk dan ook goed naar de openingstijden van het verhuurbedrijf en of deze in de buurt van het vliegveld gelegen is. Zo zorg je ervoor dat je zeker bent van vervoer als je bent geland op het eiland. De Airport Gran Canaria aankomsttijden zijn ook belangrijk voor het inchecken in een hotel.

 

Inchecken

Vaak is het bij hotels wel mogelijk om de hele dag door in te checken. Zorg er echter wel voor dat je duidelijkheid hebt over de Airport Gran Canaria aankomsttijden voor het inchecken. Als je bijvoorbeeld laat vertrekt en pas laat in de avond of in de nacht aankomt, dan kan het zijn dat het al de volgende dag is dat je kunt inchecken bij het hotel. Als dat het geval is, dan betaal je eigenlijk voor 1 dag verblijf te veel. Heb je vertraging opgelopen en ben je uiteindelijk geland op het vliegveld van Gran Canaria, neem dan contact op met jouw hotel of verblijf om aan te geven wat de situatie is. Probeer ook uit te zoeken hoe laat je ongeveer op de plaats van bestemming kunt zijn.