Goedkope vluchten Gran Canaria

Zoek je tickets voor goedkope vluchten Gran Canaria. Dan hebben wij hier de beste deals voor jou. Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is een vliegticket richting Gran Canaria boeken. De prijs verschilt weer per periode. In de schoolvakanties zijn de tickets vaan iets duurder. Boek je ticket zo vroeg mogelijk. Meestal kun je dan profiteren van een lagere prijs.

Vergelijk prijzen

Boek niet direct tickets naar Gran Canaria, maar vergelijk eerst de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar. De prijzen per aanbieder kunnen soms enorm schelen. Door de prijzen eerst goed te vergelijken, vind je snel de voordeligste tickets naar Gran Canaria. Verder raden wij je aan om buiten de weekenden om te vliegen. De ticketprijzen zijn op een doordeweekse dag veel voordeliger, dan op vrijdag, zaterdag en zondag.

Altijd voordelige vluchten

Het hele jaar gaan er dagelijks voordelige vluchten naar Gran Canaria Airport. Je kunt dus altijd wel vliegtickets vinden. In Nederland wordt er naar Gran Canaria gevlogen vanaf Schiphol en Eindhoven. De vlucht naar Gran Canaria duurt 2,5 uur. De vluchten gaan altijd rechtstreeks.

Vaak is het veel voordeliger om een vlucht bij een lowbudget-maatschappij te boeken naar Gran Canaria. Zo vliegen Ryanair en Vueling vanaf Eindhoven Airport naar Gran Canaria. Vanaf Schiphol gaan er alleen KLM vluchten naar Gran Canaria. Deze zijn vaak veel duurder.

Duitsland of België

Verder kun je er ook voor kiezen om vanaf Duitsland of België naar Gran Canaria te vliegen. Vanaf de Duitse luchthaven Düsseldorf en de Belgische luchthaven Brussel vertrekken er dagelijks goedkope vluchten van Iberia naar Gran Canaria.